Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

2,7 L. Jotun Lady Minerals - 12081 Silky Yellow
2,7 liter
Svarer til ca: 7 m2 overflade - Hjælp?

649 DKK

(Vejl. pris: 799 DKK , Spar 150 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

2,7 L. Jotun Lady Minerals - 12081 Silky Yellow

Lady Minerals Silky Yellow 12081 er en afdæmpet og silkeblød gul farve, der skaber en meget behagelig og rolig overflade. Silky Yellow er en del af Jotuns nye farvekort "Identity" og dette farvekort er bygget op på en måde, så farven 12081 Silky Yellow matcher stort set alle farver - både lyse og mørke. Du kan med fordel matche Silky Yellow med lysere farver såsom Lady Minerals 12080 Soft Radiance og Minerals 12079 Gleam. Alle farverne i Lady Minerals har afsæt i det naturlige udtryk og produceres derfor også med respekt for naturen. Du kan derfor med god samvittighed male med Lady Minerals. 


Skal du male vægge, hvor der er særlig risiko for fugtpåvirkning eller slitage, kan du med fordel efterbehandle med Lady Minerals Sealer, som sikrer en robust overflade, der kan aftørres. 


Vi har Danmarks største udvalg af Lady Minerals farver, og ønsker du farveinspiration i Lady Minerals kan du se alle farverne her.


Se trin-for-trin guide til Lady Minerals nedenfor, eller se vores guide med billeder her.

OBS: Du bør være opmærksom på, at det vedhæftede billede er et udtryk for farven og dermed ikke den struktur, som Lady Minerals skaber. 

Fakta:
Åndbar / difussionsåben
Bruges til indendørs
Perfekt til vægge
Super mat og eksklusivt look
Bruges til:
Vægge
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Mineralsk underlag
Puds - beton - mursten
Spartel
Tapet - væv - filt
Tidligere malede overflader
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad