Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

2,7 L. Jotun Lady Minerals - 12118 Hummus

649 DKK

(Vejl. pris: 799 DKK , Spar 150 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

2,7 L. Jotun Lady Minerals - 12118 Hummus

Farven Hummus er en lys gul nuance, som virker imødekommende og varm i indretningen. Super flot til især mørkt interiør, og som skabt til det kalkede look, som Lady Minerals skaber. En meget populær farve, som virkelig formår at fremhæve det helt rigtige i indretningen. 


Skal du male vægge i rum, hvor der er risiko for fugtpåvirkning eksempelvis i entréen, kan du  efterbehandle med Lady Minerals Sealer. Denne sealer giver en mere robust overflade, der kan aftørres. 


Vi kan tone Lady Minerals i et hav af flotte farver. Øønsker du farveinspiration i Lady Minerals kan du se alle farverne her.OBS: Vær opmærksom på, at vedhæftede billede er et udtryk for farven og dermed ikke den struktur, som Lady Minerals skaber. 

 
Beskrivelse