Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

2,7 L. Jotun Lady Minerals - 1392 Gul Antikk

649 DKK

(Vejl. pris: 799 DKK , Spar 150 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

2,7 L. Jotun Lady Minerals - 1392 Gul Antikk

Lady Minerals i Gul Antikk er en varm gul nuance, som vil skabe et behageligt varmt skær i boligen. Populær som både kontrast på en endevæg, og i kombination med et væld af andre farver. En utrolig flot farve, som giver en rigtig fin overflade, og giver liv til væggen uden at det bliver dominerende. Alle Lady Minerals farver giver et naturligt og kalket udtryk, som skaber en opløftende effekt i indretningen. 


Har du planer om at male i et rum, hvor der er risiko for fugtpåvirkning eller ekstra slitage, kan du give en omgang Lady Minerals Sealer. Denne sealer giver en mere robust overflade, som i højere grad kan tørres af. OBS: Vær opmærksom på, at vedhæftede billede er et udtryk for farven og dermed ikke nødvendigvis den struktur, som Lady Minerals skaber.

 
Beskrivelse