Brug for hjælp?     42 618 618

Afhentning

✔ Hvis du ønsker at hente selv, kan du gøre dette alle hverdage mellem 07-15 i et af PP Professional Paints Grossistcentre, som er anvist på kortet nedenfor(gælder kun varer fra PP Professional Paint).

✔ I vores egne butikker i Glostrup og Aarhus C kan du desuden afhente størstedelen af vores produktsortiment, du kan købe mere til og få personlig rådgivning. (Aarhus: 9.00 - 17.00 mandag til fredag og 10-13 lørdag - Glostrup 9:00 - 17.00 Mandag - Fredag og 10-13 lørdag).

✔ Du kan returnere produkter fra PP Professional Paint kvit og frit(så længe de ikke er tonede) gennem alle afhentningsstederne eller sende det til os med en fragtmand, hvis ikke det passer for dig at køre forbi et grossistcenter

Vi har Danmarks hurtigste levering, og vi er hammerstolte af det! Du må endelig ikke blive skuffet, hvis vi allerede leverer din maling samme dag, som du bestiller. Uanset hvilken metode du har valgt til levering af dine varer, så er vi altid klar med hjælp hvis du har spørgsmål.

Afhent hos Malgodt ...

Afhent på grossistcentre ...

Du skal bestille online her på Malgodt.dk inden afhentning hos et grossistcenter, hvor du altså kun kan afhente PP Professional Paints produkter.

Når du går til betaling kan du vælge mellem vores 10 afhentningsteder som vist på kortet nedenfor. Disse steder skal dog anses for at være et afhentningssteder, hvorfor spørgsmål om maling, behandling og bestilling skal rettes til os hos Malgodt og vi hjælper naturligvis hellere end gerne.

Du kan altså ikke købe malingen i et af disse afhentningssteder - kun på Malgodt.dk.

Du vil få besked via mail fra Malgodt.dk så snart din ordre er klar til afhentning.

Der vil oftest gå ca. 2 timer før din ordre er klar til afhentning - der kan forekomme længere leveringstid, men vi bestræber os altid på at behandle din ordre med det samme.