Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

UDGÅET B&J S-Emalje 788 Glans 40
S 3560-R80B
B&J 788 S-emalje Glans 40
B&J 788 S-emalje Glans 40

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

Ikke på lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

UDGÅET B&J S-Emalje 788 Glans 40

B&J 788 S-Emalje er en thixotropisk halvblank acrylemalje. At S-emaljen er thixotropisk gør, at den er nemmere at trække, når den bliver rørt op. Og selve emaljen kan godt virke fast i urørt form. Ligeledes er B&J 788 god til lister og mere robust overfor f.eks. slag fra støvsuger osv. Ved fyldig påføring sikrer B&J 788 en glat og udfyldt overflade med høj vaskbarhed. S-emaljen er særligt populær til anvendelse på indendørs træværk herunder karme, paneler og døre.

Du bør ikke anvende B&J 788 S-emalje på radiatorer og vinduesplader, da S-emaljen er theromoplastisk - emaljen bliver altså blød ved opvarmning. B&J 788 S-emalje er en rigtig god og robust træmaling til indendørs træværk. B&J 788 sikrer dig et flot og tilfredsstillende resultat, når du skal male indendørs træværk. 

Fakta:
Flyder pænt sammen
Glans 40
Perfekt til træværk
Tåler rengøring
Tones alle farver
Vandbaseret
Bruges til:
Finishmaling af træ
Fodpaneler
Maling af møbler
Maling af træværk
Maling af vinduer og døre
Radiatorer og rør
Træværk inde
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Træ
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad