Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

B&J Træolie Vandig

478 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 8 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Teak 705

* Påkrævede felter

478 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

B&J Træolie Vandig

B&J Træolie Vandig er en træolie til beskyttelse af dit udendørs træværk så som træterrasser, havemøbler og andet udendørs træ, hvor det ønskes at beholde træets naturlige udseende. Fordelen ved denne træolie er, at den har vandafvisende, UV-beskyttende og mug-og skimmelhindrende egenskaber, samtidigt med at den stort set ikke lugter under påførrelsen. Du kan bruge denne træolie på alle træsorter, og du kan få den tonet i transparente farver, som du vælger i farvevælgeren. Du kan påføre træolien med pensel, svamp eller klud, og som altid når du bruger træolie, er det vigitigt, at du efter ca. 20 min. aftørrer overskydende træolie, så der ikke lægger sig et lag træolie og tørrer ovenpå træet. Du skal vælge B&J Træolie Vandig, hvis du ønsker at behandle dit udendørs træværk med en træolie, som har beskyttende egenskaber og ikke lugter under påførrelsen - perfekt til terrassebrædderne og havemøblerne.

Fakta:
Bruges til udendørs
Tones i transparente farver
Træolie
Vandbaseret
Bruges til:
Havemøbler
Træ udendørs
Træterrasse
Dækkeevne:
Svag
God
Overflade:
Træ
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad