Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark

Malgodt's Gratis babypakke

Gratis babypakke

Først og fremmest - Stort tillykke med den glædelige omstændighed!

Vi har her hos Malgodt.dk lavet en lille gave til dig der er gravid. Den kan du hente hos os, når du er gået på barsel. Det eneste det kræver er at du skriver dig op til nyhedsbrevet herunder, derefter får du alle detaljer sendt i en e-mail. 

I pakken får du det, du skal bruge for at lave søde dekorationer på børneværelset. Med skabelonerne kan du enten lave stjerner eller skyer i lige den farve du kunne tænke dig. Inden du henter pakken kan du tjekke vores farver i et af vores mange farvekort

Vi sender ikke babypakken, derfor skal den afhentes i Malgodt Aarhus eller Malgodt Glostrup - HUSK at tilmelde dig herunder først! Når du har tilmeldt dig modtager du informationsmail med det samme som du skal bruge i butikken.

I denne gave får du:

- En maleskabelon til børneværelset - vælg imellem stjerner eller skyer

- En farveprøve fra Jotun i valgfri farve (Svanemærket)

- En rulle malertape

- En Malgodt rørepindFor at få det bedste resultat følg da vores lille guide

Dette skal du bruge:

1 Jotun farveprøve i valgfri farve

1 Rulle malertape

1 Skabelon - valgfri sky eller stjerner

1 Skumklud, skum pensel, el. lign. 

1 Skarp saks eller skarp kniv fx. hobbykniv eller skærekniv

1 Rørepind el. lineal

Sådan gør du:

1. Start med at klippe eller skære din skabelon ud - har du valgt den med stjerner, læg da en lineal eller rørepind langs med stregerne og skær efter den. Så får du en helt lige kant. 
Du får det bedste resultat med en helt skarp saks eller kniv. 

Så er du klar til at dekorere væggen. 

2. Sæt skabelonen op med malertape på væggen og forsøg at få den udglattet så meget som muligt, så den ikke buler ud fra væggen. 

3. Tag skumkluden og fold den til en afrundet overflade, som du kan duppe med. Dyp skumkluden i malingen, hold skabelonen ind til væggen med fingrene og dup langs kanten af skabelonen.

4. Fortsæt herefter ind mod midten, mens du stadig holder skabelonen ind mod væggen, så der ikke kommer maling ud under den.

5. Når figuren er malet færdig, flyt da skabelonen til et nyt sted på væggen, og fortsæt indtil du har det ønskede resultat.

Husk at sundhedsstyrelsen anbefaler at man ikke maler når man er gravid, så hvis du vil være helt på den sikre side, så få en ven, veninder, kæresten eller din mand til det. Farveprøven du får er både svanemærket, vandbaseret og lugter ikke, men vi forholder os udelukkende til sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Gælder når man er gravid og indtil dit barn er 6 måneder gammel.