Brug for hjælp?     42 618 618

Hvordan forholder Malgodt.dk sig til Coronavirus?


Her får du svar på hvordan vi hos Malgodt.dk håndterer situationen omkring Coronavirus, hvilke forholdsregler vi tager, og hvilke forholdsregler vi forventer at du som kunde tager.
Vi forholder os til regeringens anvisninger hele tiden, hvilket betyder, at hvis anvisningerne ændrer sig, så følger vi med. Malgodt.dk ønsker ikke at forværre situationen og tager derfor aktivt del i at minimere smittespredningen, hvorfor du vil blive mødt af foranstaltninger i butikkerne, men også i vores pakkerier.

NUVÆRENDE DRIFTSTATUS PÅ WEBSHOPPEN MALGODT.DK: Vi er i normal drift på webshoppen


NUVÆRENDE DRIFTSTATUS I DE FYSISKE MALGODT-BUTIKKER: Driften er ikke normal i de fysiske butikker*
*I de fysiske butikker lukker vi max 2-3 kunder ind ad gangen. Vi opfordrer kraftigt til, at man benytter vores kundeservice på tlf. 42 618 618, vores chat her på siden(nederst til højre) eller skriver til [email protected] - vi svarer hurtigt og leverer varer forsvarligt og hurtigt.
Du kan stadigvæk bestille til afhentning i butikkerne som sædvanlig. 

1. Pakning og forsendelse af varer.
Så længe logistik- og fragtfirmaerne holder åbent og kører varer ud, så vil vi fortsætte med at pakke og sende varer afsted til vores kunder.  Der kan dog forekomme lidt længere leveringstider hos fragtmændene, da der er rigtig mange netordrer i Danmark pt. Vi sender alt som vi skal, og langt det meste bliver leveret til tiden. Vi håber på forståelse for dette, da fragtmændene prioriterer fødevarer og medicin.
I pakkerierne har vi spritsdispensere, sprit og håndspritgel stående til medarbejderne som skal bruge disse. Tastaturer, skærme, borde, vare-rullevogne og toneanlæg afsprittes morgen og fyraften. 

*2. Fysiske butikker.
Vores fysiske butikker har kun åbent for max 2 kunder af gangen og vi beder alle kunder om at afspritte hænder ved vores spritdispensere. Derudover holder vores personale afstand til vores kunder og vi beder om, at respektere vores personales anvisninger. Vi forventer at du respekterer vores anvisninger og forbeholder os retten til, at afvise dig i døren, såfremt vores anvisinger ikke bliver fulgt. 
Bemandingen i vores butikker er minimeret og der vil maksimalt være 2 medarbejdere på arbejde af gangen. På den måde minimerer vi antal medarbejdere der skal sættes i en eventuel karantæne.
Vi modtager ikke kontanter i øjeblikket. Alt betaling foregår vi kort enten på automaten eller på webshoppen.
Åbningstiderne i de fysiske butikker er 09:00-14:00(og 14-16 dog kun for afhentning) mandag-fredag. (i Aarhus er der dog også åbent lørdage 10:00-13:00).

3. Kommunikation om Coronavirus hos Malgodt.dk
Du skal holde øje med denne side hvor vi løbende opdaterer og informerer om, hvordan Malgodt.dk forholder sig til situationen. På vores hjemmeside skal du følge med i popuppen der informerer om driftstatus, samt linker til denne side