Brug for hjælp?     42 618 618
Farveprøve

59 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 6 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Vælg farve

* Påkrævede felter

59 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-4 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Farveprøve

Med en farveprøve fra Malgodt.dk får du 0,5 liter 100 % acrylmaling i glans 5, så du kan tjekke og afprøve farver, inden du træffer det endelige valg. Farveprøven kan anvendes til stort set alle overflader indendøre og er produceret af Norske Jotun som er en af verdens førende producenter af maling.
Du kan vælge farve ud fra farvekortet til højre, eller du kan selv indtaste en farvekode, hvis du ønsker en specifik farve, der ikke umiddelbart er at finde i vores farvevælger.  
For yderligere information læs uddybende produktbeskrivelse og anvendelsesguide nedenfor.

OBS! Det er i øjeblikket kun muligt at bestille én farveprøve pr. farve. Der er i øjeblikket leveranceproblemer på farveprøver pga. Coronakrisen. Beklager situationen. 
Nogle farver leveres i øjeblikket i andre LADY-malinger hvor du får 0,68 liter i stedet for i en glans mellem 5-10. Dette påvirker dog ikke farven. 

Fakta:
Glans 5
Tones alle farver
Vandbaseret
Bruges til:
Vælge farve
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Gipsplader
Metal
Mineralsk underlag
Puds - beton - mursten
Spartel
Tag - eternit eller beton
Tapet - væv - filt
Træ
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad