Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE GOlak Mat

209 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 10 m2 overflade - Hjælp?

* Påkrævede felter

209 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE GOlak Mat

FAXE GOlak Mat: Dette produkt kan bruges til lakering af både ubehandlede og tidligere lakerede gulve. Den er særligt god til udsatte overflader som eksempelvis gulve, der bliver gået meget på i løbet af en dag. FAXE GOlak Mat er vandbaseret og meget holdbar, og den giver dit gulv en større modstandskraft og slidstyrke. Brug lakken i private hjem eller i offentlige miljøer og institutioner og spar tid på rengøring og vedligeholdelse i fremtiden.   
Produktets effekt: FAXE GOlak findes i tre versioner. Dette er den matte version. FAXE GOlak Mat styrker gulvets modstandskraft og gør det tilmed nemmere at rengøre, idet overfladen bliver smudsafvisende. Samtidig får gulvet en flot, mat overflade, der står godt til de fleste rum.   
Denne gulvlak er også populær til brug på betongulve, hvis man ønsker et råt new yorker gulv. Her bruges den i system med Betonimprægnering, hvor du imprægnerer betonen først og derefter lakerer med GOlak mat 2 gange.
Rækkeevne: 10 kvm. pr. liter
Overflade:
Træ og Beton
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad