Default Menu

Information om fragt

Information om levering / hent-selv når du handler hos Malgodt

Hos malgodt.dk har vi et meget bredt udvalg af kvalitetsprodukter på ét sted. Vi har derfor flere leverandører. Vi tilbyder gratis fragt ved køb på over DKK 500,-  og afhentning af alle produkterne fra Beck & Jørgensen samt Caparol maling 18 forskellige steder i Danmark. Ved køb under 500,- er fragten 50 kr og selvfølgelig gratis hvis du selv afhenter efter bestilling online.

Læs mere om hvor du kan afhente dine varer samt generelle leverings- og handelsbetingelser på  www.malgodt.dk/levering-afhentning og  www.malgodt.dk/handelsbetingelser

Har du spørgsmål til produkter, fragt eller andet skal du endelig tage kontakt til os på enten telefon (42 618 618), mail (info@malgodt.dk) eller i chat-funktionen på vores hjemmeside. Vi vil altid være behjælpelige med at svare på spørgsmål og hjælpe – også hvis vi skal finde produkter, der kan sikre, at det hele er fra samme leverandør.

Leveringsbetingelser:

Levering

Bestil og betal din ordre senest kl. 12.30, så leverer vi dagen* efter din bestilling. (gælder produkter mærket med "dag-til-dag")
Du kan også bestille til afhentning helt frem til 2 timer før du vil afhente**(07-15 på hverdage).
* Gælder mandag til torsdag til alle brofaste øer i Danmark. Ordrer bestilt fredag(senest kl. 12.) leveres mandag. Ordrer til ikke-brofaste øer tillægges 1-2 hverdage afhængig af øen. Hvis en helligdag falder på en hverdag, tillægges én dag pr. helligdag. 
** Gælder hverdage mandag til torsdag. Se afhentningssteder på kort her.
Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster hvis du vælger at få den fragtet:
50 kr. for alle andre forsendelser under 500 kr. (per forsendelse)
Alle forsendelser over 500 kr., sendes fragtfrit.
Levering sker med (Danske fragtmænd, Post Danmark eller kurrer). Leveringstiden er 1-2 hverdage. Vi leverer til adresser i Danmark.

OBS: Husk at det er en god idé at skrive hvor fragtmanden må stille dine varer hvis ikke du er hjemme, da de ellers tager leverancen tilbage til fragtcentralen, hvilket betyder ekstra leveringstid.Hvis ikke du ønsker levering med fragtmand, kan du vælge at det sendes med Post Nord, hvor det så kommer til nærmeste posthus hvis ikke du er hjemme. Hvis du er i tvivl, skal du endelig ringe til os.

Hent selv
Hvis du ønsker at hente selv, kan du gøre dette alle hverdage mellem 07-15 i et af Beck & Jørgensens grossistcentre. Dette skal anses for at være et afhentningssted, hvorfor spørgsmål om maling og behandling, skal rettes til os hos Malgodt. Du kan ikke købe ekstra varer på udleveringsadressen, hvorfor vi beder dig kontakte os, hvis du ønsker ekstra varer med når du afhenter malingen.