Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Glasfilt 60 g. Forgrundet 50 m.

599 DKK

(Vejl. pris: 1,349 DKK , Spar 750 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Glasfilt 60 g. Forgrundet 50 m.

Markedets bedste forgrundede filt. Glasfilten bruges til vægge og lofter, hvor der enten tidligere har været fuldspartlet eller gipsspartlet eller netop er blevet spartlet. Med denne overfladebehandling får man en jævn pæn finish, som fuldender spartelarbejdet og fjerner småhuller og slibespor. Filten hjælper også til at forstærke væggene og lofterne. I gamle huse og bygninger findes ofte gamle pudsede loftede, som har slået flere revner. Det er en god idé at pletspartle disse revner, og så sætte filt uden på. Dette giver en en god holdbarhed på det gamle loft.


Den forgundede 60 g. filt er den filt malermesteren bruger, da den sikrer en flot finish og på samme tid sparer tid, arbejdsgange og ekstra produkter i forhold til den ugrundede filt. 

Fakta:
50 m.
Forgrundet
Glasfilt
Bruges til:
Gipslofter
Gipslofter med lysindfald
Opsætning af filt og væv
Vægge
 
Beskrivelse