Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark

Handelsbetingelser

Virksomhedens juridiske navn:

Malgodt ApS
CVR nr.: 36473738 
Adresse: Frederiks Allé 111, 8000 Aarhus C
E-mail adresse: [email protected] 
Telefonnummer: 42 618 618 
Webshoppens etableringsår: 2010

Bestilling 
Alle priser på websitet angives inklusive moms. 
Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til kundeservice(@)malgodt.dk. 
Rabatkoder og oprettelsesrabat er ikke gældende på Keim, Acrymatic, Malersprøjter og varer mærket med "Fast lavpris", "Ekstra nedsat", ''Spottilbud'' og ''Køtilbud''. 

Betaling
I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
Der er ingen gebyrer ved betaling på Malgodt.dk:
Dankort og VISA/Dankort. Gebyr: 0 kr
EDankort. Gebyr: 0 kr
Dansk-udstedte Mastercard, Maestro og Visa Electron: Gebyr 0% af transaktionsbeløbet
Dansk-udstedte American Express: Gebyr 0% af transktionsbeløbet
Alle ikke dansk-udstedte kort (Eg. International udstedt Mastercard): Gebyr 0% af Transaktionsbeløbet

Ved køb på Malgodt.dk er det kun muligt at betale med elektroniske betalingsmidler, det vil sige Dankort/VISA, MasterCard, american Express og JCB. Når du betaler, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem(og det gør vi naturligvis). Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Malgodt.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Malgodt’s grossist. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering 
Bestil og betal din ordre senest kl. 12.30, så leveres med Danske Fragtmænd, Bring eller PostNord dagen* efter din bestilling. Husk at Malgodt.dk ikke kan gøres ansvarlig for forsinkelser hos fragtfirmaerne. 
Du kan også bestille til afhentning og afhente i afhentningsstedernes åbningstider - vi har 18 afhentningssteder**.
* Gælder mandag til torsdag til alle brofaste øer i Danmark. Ordrer bestilt fredag(senest kl. 12.) leveres mandag. Ordrer til ikke-brofaste øer tillægges 1-2 hverdage afhængig af øen. Hvis en helligdag falder på en hverdag, tillægges én dag pr. helligdag. 
** Gælder hverdage mandag til fredag. Se afhentningssteder på kort her.
Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster hvis du vælger at få den fragtet:
50 kr. for alle andre forsendelser under 500 kr.
Alle forsendelser over 500 kr., sendes fragtfrit.
Levering sker med (Danske fragtmænd, Post Danmark, GLS eller Bring). Leveringstiden er 1-2 hverdage. Vi leverer til adresser i Danmark og EU.
Ved levering til pakkeshops kan der opstå situationer hvor den ønskede pakkeboks er fyldt, hvorfor distributøren kan vælge at flytte den til en anden pakkeshop så tæt på den ønskede pakkeshop som muligt.

Hent selv
Hvis du ønsker at hente selv, kan du gøre dette alle hverdage mellem 07-15 (fredage til 14:30) i et af Beck & Jørgensens grossistcentre. Dette skal anses for at være et afhentningssted, hvorfor spørgsmål om maling og behandling, skal rettes til os hos Malgodt. Du kan ikke købe ekstra varer på udleveringsadressen, hvorfor vi beder dig kontakte os, hvis du ønsker ekstra varer med når du afhenter malingen. I forhold til afhentning gælder de 90 dages returet også. Dette betyder at hvis der går mere end 90 dage, er varen stadig din - men denne kan ikke returneres. Derudover henvises også til afsnittet omkring tonede produkter, som heller ikke kan returneres.

Fortrydelsesret
Du har 90 dages fortrydelsesret, når du handler på malgodt.dk. 
Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag du; 
a) har modtaget din vare 
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis 
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele  

Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved en af følgende kontaktmuligheder:
Mail: kundeservice(@)malgodt.dk
Tlf: 42 618 618
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Til sidst er det vigtigt for os at nævne, at vi altid er til at tale med, og disse regler blot er en del af EU's nye forbrugerlov, som vi naturligvis overholder til fulde, og endda mere til. EU's regler siger 14 dage. Vi vil dog gerne sikre tilfredse kunder hvorfor vi har forlænget dette til 90 dage.

Derfor skal du endelig ringe til os hvis du har spørgsmål omkring retunering af varer, så finder vi ud af en løsning. 

Tonede varer (farver)
Alle malinger har som standard en farve - typisk er den hvid. Når man åbner farvevælgeren kan man vælge en anden farve end det malingen er som standard. Når man gør dette, så bliver malingen specialtonet til dig og her bortfalder returretten/fortrydelsesretten, med mindre du har lavet direkte skriftlig aftale med os omkring returnering af tonede varer inden du bestiller. 

Produktspecifikke informationer omkring retur hvor der står yderligere info på produkte er altid gældende, f.eks. er bestillingsvarer som ikke kan returners.

Returnering 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 90 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post, hvilket gælder for alle typer maling og træbeskyttelse. 
Udgifterne for returnering af ovenstående varetyper forventes højst at beløbe sig til ca. 750 DKK.

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Malgodt.dk
Frederiks Allé 111
8000 Aarhus C
Tlf: 42 618 618
Email: [email protected]

Vi er ALTID til at tale med - har du købt for meget af en vare? - Så kan du nemt returnere utonede varer via vores afhentningssteder, og det er selvfølgelig helt gratis. Vi fører pengene tilbage, så snart tilbageleveringen er godkendt på afhentningsstedet. Vi beder dig kontakte os inden på tlf 42 618 618, eller pr. mail på [email protected]
Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse og dér returnere varen og fortryde købet. Derudover kan du ringe eller skrive til os, og vi kan aftale nærmere om på hvilket af vores 18 fysiske adresser du ønsker at levere tilbage.

Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign. 

Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler, ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Malgodt.dk kan ikke holdes økonomisk ansvarlig for den arbejdstid der har været brugt ved brug af produkterne. Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Som udgangspunkt ombyttes varen, hvis muligt. 

Ved særlige omstændigheder kan vores leverandør ønske at se omfanget af manglen. Dette gøres for at kunne optimere produktet, og mindske eventuelle produktionsfejl. 
Er der mod forventning noget galt med produktet, skal varen sendes til følgende adresse:
Malgodt.dk 
CVR: 36473738 
Frederiks Allé 111
8000 Aarhus C 
Tlf: 42 618 618 
Email: [email protected]

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik 
For at du kan indgå aftale med os på malgodt.dk, har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mail adresse 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Malgodt ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og ansatte for Malgodt ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på malgodt.dk er direktør Kresten Kjær Larsen.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til malgodt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives kun til Mailchimp.com som er det program hvorfra vi sender vores nyhedsbreve. 
Som registreret hos Malgodt ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Malgodt ApS via e-mail kundeservice(@)malgodt.dk.

Klageadgang 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på 42 618 618, eller mail kundeservice(@)malgodt.dk I emnefeltet skal du skrive "Klage Att: Lars". Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
Du kan klage til:
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  

Standardfortrydelsformular