Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Esbjerg Paint Efadeck H2O Heavy Grå Epoxy
Svarer til ca: 6 m2 overflade - Hjælp?

* Påkrævede felter

919 DKK

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt. Læs mere om vores status her.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 dage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Esbjerg Paint Efadeck H2O Heavy Grå Epoxy

Efadeck H2O fra Esbjerg Paints er en super stærk 2-komponent epoxymaling, som kan bruges mange steder, som f.eks. værksteder, hobbyrum eller andre steder hvor der ønskes en super stærk overflade. Den grå epoxymaling er ofte brugt til gulve i garager og værksteder og er både stærk og kan tåle mange kemikalier. Skal du male på et nyt gulv, så skal du sørge for gulvet er slebet og helt rent. Gamle gulve skal være helt rene for både snavs, olie støv osv. og tidligere malede overflader skal matslibes for vedhæftning. På sugende bund (ikke malet tidligere) skal det første lag fortyndes med 10% vand, og andet lag påføres ufortyndet. Rækkeevnen er ca. 6 kvm. per kg. og epoxymalingen rulles på. Brugestiden er ca. 1 time. For yderligere info, se nedenfor i den lange beskrivelse eller datablade.

Fakta:
2-komponent
Åndbar / difussionsåben
Blandes med vand
Flyder pænt sammen
Tåler rengøring
Bruges til:
Beton
Garagegulve
Gulve med slid
Værkstedsgulve
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Puds - beton - mursten
Spartel
Træ
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad