Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

NM 50 Aqua Super Grå Special Epoxy 9 kg.
9 kg
Svarer til ca: 5 m2 overflade - Hjælp?

3,359 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt. Læs mere om vores status her.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 dage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

NM 50 Aqua Super Grå Special Epoxy 9 kg.

NM 50 Aqua Super i en lys grå farve er en ekstremt stærk epoxy. NM 50 Aqua Super er en meget stærk epoxymaling der bruges til gangtrafik og let gummihjulsbåren trafik f.eks. lager- og produktionslokaler, butikker, let industri, sygehuse, kældre, altaner udendørs beontrapper.
Når du skal male med NM50 skal du være opmærksom på, at din beton er ren, ny og bæredygtig således epoxymalingen har de rette forhold til at skabe en god stærk overflade.
Sørg for at læse beskrivelserne godt igennem inden du påbegynder arbejdet, så du er klar til at male med epoxymalingen, da epoxyen er 2-komponent begynder den at hærde så snart du blander komponenterne sammen og fra det tidspunkt har du ca. 30 minutter til at rulle malingen på inden den bliver for tyk og hærder i spanden. Det er derfor en god idé at være flere personer til at udføre arbejdet. 

Fakta:
2-komponent
Epoxymaling
Bruges til:
Ekstra robust overflade
Gulve med slid
Swimmingpools
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Altan
Beton
 
Beskrivelse Produktblad