Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Profloor EP-TL Klar Epoxy

1,050 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 1 m2 overflade - Hjælp?

* Påkrævede felter

1,050 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Profloor EP-TL Klar Epoxy

Klar Epoxy til f.eks. betongulve, hvor der ønskes stor slidstyrke og et helt klart gennemsigtig beskyttende lag. Profloor EP-TL er en 2-komponent klar epoxy, som er både vand- og kemikalieresistent og er specielt populær til betongulve. EP-TL er en Epoxybelægning og ikke en epoxymaling/epoxylak og vi anbefaler derfor dette prdukt til dig der har erfaring med epoxy, da Epoxybelægning er noget sværre at håndtere end epoxymaling/epoxylak.
Du skal prime med Profloor EP-Primer inden der udlægges EP-TL klar epoxy på gulvet, for at sikre det bedst mulige resultat. 
Proflor EP-TL lægges ud med en spartel og du kan enten bruge en tandspartel eller en almindelig metalspartel. Vi anbefaler 1 eller 2 lag, alt efter lagtykkelsen og kravene til gulvet. Andet lag kan rulles over, for at give en ensartet overflade.
Se mere info nedenfor.


Fakta:
2-komponent
Stærk overflade
Tåler rengøring
Uden opløsningsmidler
Bruges til:
Beskytte gulve
Betongulve
Gulve med slid
Overflade:
Puds - beton - mursten
 
Beskrivelse Produktblad