Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Profloor Epoxy Gulvmaling 6 kg - Flere Farver

675 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 5 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Ral 7042 - Mellemgrå

* Påkrævede felter

675 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Profloor Epoxy Gulvmaling 6 kg - Flere Farver

ProFloor Epoxymaling er en 2-komponent vandbaseret Epoxy gulvmaling, der primært anvendes til indendørs betongulve hvor en del slid forekommer. Epoxygulvmalingen er en meget holdbar maling, som bruges mange forskellige steder. Epoxy gulvmaling er historisk set brugt mest til garager eller værksteder. I dag er epoxyen dog en meget populær maling der bruges til mange forskellige rum i det moderne hjem. Epoxymalingen bruges i dag i mange forskellige rum, enten til trægulve med slid, betongulve hvor man ønsker en stærk og flot overflade. Epoxyen bruges også stadig til haller, værksteder og andre gulve med meget slid. Se farver i farvevælgeren (nogle farver kan kun laves i 12 kg. sæt) Dette 6 kg. sæt laves kun i lys-grå (Ral 7038), Mellemgrå (Ral 7042) og Hvid (Ral 9010). For flere farver, se 12 kg. sættet. eller Profloor EPW 6 kg. epoxy der kommer i flere farver og med 3 timers brugstid, som er en videreudvikling af EW malingen du ser på nu.


Gulve der males med epoxymaling skal altid være slebet inden man maler for at sikre vedhæftning. Hvis du skal være helt sikker på, at gulvet holder i en garage, så anbefaler vi at du enten primer med denne primer EP-Primer eller giver Hagmans Hjulspor i hjulsporene ovenpå malingen, da nogle typer dæk kan gå ind op opløse malingen, så vedhæftningen slipper.
Denne ProFloor Epoxy er produceret i Danmark og er i bedste kvalitet.  Husk hvis du maler på ubehandlede overflader, som f.eks. nylavede betongulve eller nylavede gulve hvor der er brugt flydespartel, så skal første lag fortyndes med 10% vand. Vær også obs. på at hvis du har brugt flydespartel, så skal dette være godkendt til at male ovenpå.

Fakta:
2-komponent
Bruges til indendørs
Glans 50
God kvalitet
Stærk overflade
Vandbaseret
Bruges til:
Betongulve
Ekstra robust overflade
Garagegulve
Gulve med slid
Kælder
Værkstedsgulve
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Træ og Beton
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad