Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Profloor EW Klar Epoxy Støvbinder 12 kg
12 kg
Svarer til ca: 5 m2 overflade - Hjælp?

999 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Profloor EW Klar Epoxy Støvbinder 12 kg

Klar 2- komponent epoxy støvbinder, der kan bruges til at give dit gulv en klar og beskyttende overflade. Hvis du giver underlaget 2 x Epoxy klar støvbinder, vil du have en klar lak, som beskytter dit betongulv. Det skal bemærkes, at farven på gulvet vil ændre sig, så det svarer til at du har hældt vand på dit epoxy gulv. Hvis du ønsker en helt klar epoxy hvor gulvet ikke skifter farve, så er det den klare epoxy som du finder her du skal bruge. Klar Epoxy støvbinder kan anvendes direkte på beton, mørtel og pudsede overflade. Det er dog meget vigigt at fladerne er helt rene, så de er fri for både støv, fedt og olie. Hvis du har brugt en form for selvnivellerende- eller flydespartel skal du altid kontrollere om denne er godkendt til epoxy. 
Hvis du skal male med denne på sugende bund skal første lag fortyndes med 10% vand.

Fakta:
2-komponent
Stærk overflade
Tåler rengøring
Overflade:
Puds - beton - mursten
 
Beskrivelse Produktblad