Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Profloor PUW Mat Lak 2K 10 kg
10 kg
Svarer til ca: 8 m2 overflade - Hjælp?

2,499 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt. Læs mere om vores status her.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering Dag-til-dag
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Profloor PUW Mat Lak 2K 10 kg

2-komponent mat Polyurethanlak i glans 10. Denne matte lak er ligesom en epoxylak en 2-komponent og slidstærk lak. Den er specielt brugt på gulve hvor du ønsker en super slidstærk lak som ikke har en høj glans. Dette sæt påføres f.eks. som slutlag ovenpå en epoxylak eller en epoxybelægning. PUW Matlakken må ikke påføres sugende bund, så derfor skal der være et lag epoxylak eller epoxybelægning under. Det vil ikke være nok med en epoxystøvbinder. Lakken er let at påføre og rulles ud i tynde lag. Vi anbefaler to lag ovenpå en epoxylak som f.eks. denne EW-60. Brugstiden er ca. 40 minutter ved 20 grader og der kan overmales igen efter ca. 4 timer. Vær obs. på ikke at dele sættet op, hvis du skal være sikker på den hærder som den skal. Denne PUW matlak kommer kun i 10 kg. sæt og har et forbrug på ca. 8-10 kvm. per liter per lag på ikke sugende bund.

Fakta:
2-komponent
Bruges til indendørs
Glans 10
Meget holdbar
Transparent
Bruges til:
Betongulve
Garagegulve
Gulve
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Tidligere malede overflader
Træ og Beton
 
Beskrivelse