Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Profloor EPW Epoxymaling - Flere Farver
Svarer til ca: 5 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
RAL 7038 - Lys Grå

* Påkrævede felter

599 DKK

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Profloor EPW Epoxymaling - Flere Farver

Profloor EPW Epoxymaling er en vandfortyndbar epoxymaling som er ekstra let at bruge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Profloor EPW er en stærk epoxymaling, og som også udemærker sig ved i modsætning til mange andre epoxymalinger at have en lang brugstid (potlife) Brugstiden er 3 timer på denne maling, hvorfor du ikke har så travlt, men stadig kan få de gode egenskaber i den stærke epoxymaling.
Når man maler med epoxymaling har man flere muligheder. På ubehandlet betongulv skal der enten primes med EP-Primer eller fortyndes med 10% vand på første lag og andet lag påføres udfortyndet. Er underlaget ikke sugende, så skal der ikke fortyndes. Tidligere malede overflader skal matslibes inden der kan overmales. Husk at et støbt betongulv skal være gennemhærdet og slebet inden dette kan males på. Det samme gør sig gældende for gulve med flydespartel, og her skal den flydespartel der er brugt også være godkendt til epoxymaling. Hvis du skal male en garage hvor der kører biler, anbefaler vi at du primer med ep-primeren, da der i nogle bildæk er blødgøre der kan opløse epoxyen hvis ikke der er en rigtig epoxyprimer under. Husk denne epoxymaling er en tyndflydende 2-komponent maling, så den rulles ud i modsætning til epoxybelægning som kan spartles ud i tykkere lag. Vær obs. på at hvis du skal male med signalgul eller rød, så anbefaler vi en hvid bund, så malingen kan dække bedre.

Fakta:
2-komponent
Bruges til indendørs
Grunder
Primer til Epoxybelægning
Bruges til:
Beton
Betongulve
Epoxymaling
Maling indendørs
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Beton
Tidligere malede overflader
Træ
 
Beskrivelse