Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark

Kalkmaling/LADY Minerals

Jotun Lady Minerals er kalkmaling til din bolig. Den er udviklet som en hyldest til naturen, de naturlige farver og det naturlige look. Det passer utroligt godt ind i både tidsånden og de indretningsmæssige tendenser. Samtidig er det en maling, der udelukkende er produceret af naturlige materialer hele vejen igennem. Og tilbyder naturlige farvenuancer, og en mere rå, spændende og naturlig oplevelse. Se udvalget, find din favoritfarve, og bestil i dag på Malgodt.dk. Brug for mere info om kalkmalingen fra Jotun? Læs mere efter produktoversigten..
Tilpas udvalget:
Gjøco Kalkmaling

Gjøco Kalkmaling

Læs mere

Fås i flere størrelser, f.eks. 2,7 liter til

549 DKK

(Vejl. pris: 599 DKK, Spar 50 DKK - *alle priser er inkl. moms)

Gjøco Kalkmaling Sealer

Gjøco Kalkmaling Sealer

Læs mere

199 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Naturens farver er en evig klassiker – og naturens farvepalet er både bred, smuk, overraskende og imponerende. Så hvad er mere nærlæggende end at invitere naturens farver indenfor. Det er om noget en trend, der er oppe i tiden. For samtidig er de naturlige farver det sikre valg, fordi de aldrig går af mode.

Samtidig bliver vi mere og mere bevidste om vigtigheden af at beskytte den klode, vi alle sammen bor på. Blandt andet ved at bruge flere naturlige materialer og mindske brugen af kunststoffer og farlig kemi i vores hverdag.

Jotun Lady Minerals – det naturlige valg

Det gør Jotun Lady Minerals til det naturlige valg – ikke bare fordi den er produceret af naturmaterialer hele vejen igennem. Men også fordi farvevalget og den oplevelse malingen giver på væggen, er en hyldest til naturen i sig selv.

Farverne er holdt i forskellige naturlige nuance-serier. Vælg f.eks. imellem:

  • Blå og grønne nuancer

  • Grå nuancer

  • Gule nuancer

  • Lyse beige og brune nuancer

  • Rosa og røde nuance

Hver serie byder på masser af farvenuancer i de pågældende farver – og indeholder med garanti en eller flere overraskende nuancer, der lige passer til dit hjem.

Mat, blødt og varmt

Tonen på farven og teksturen på den malede væg er med til at understrege det naturlige i dit valg af Jotun Lady Minerals. For farvetonerne er matte, bløde og varme – ganske lige som farven føles, når du mærker på væggen, når den er tør.

Det giver en tryghed, ro og balance, som vi har så meget brug for i vores fortravlede hverdag. Og et tidsrigtig mat, råt og industrielt look, som er så populært i netop disse år.

Det er et look, der aldrig går af mode – netop fordi farverne er naturlige. 

Perfekt til træmøbler og keramik

En anden fordel ved Jotun Lady Minerals er, at både farvevalg, tekstur og rå fornemmelse passer utroligt godt sammen med keramik og træ. Det er materialer, der er oppe i tiden. Både i form af vaser, potter og fade af keramik eller træ i indretningen. Men også i designklassikere og de nyfortolkninger af klassiske møbler, som mange vælger at møblere deres hjem med.

Tilsammen giver det dig en fornemmelse af at træde ind i en tidslomme, hvor tiden står stille, og roen er let at genfinde. Perfekt efter en travl dag på jobbet, eller når ulvetimen er overstået, ungerne lagt i seng og det er tid til at slappe af med din partner.

Køb Jotun Lady Minerals på Malgodt.dk

Hos Malgodt.dk finder du et stort set komplet sortiment af Jotun Lady Minerals til gode priser. Som inspiration, er der vist indretningsmæssige detaljer på billederne til flere af produkterne. Det gør det nemt for dig at forestille dig farven, som den ser ud, når indretningen kommer på plads igen, efter malerarbejdet er godt overstået.

Rul op, find din yndlingsnuance af Jotun Lady Minierals, og bestil i dag på Malgodt.dk.