Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Diesco Clean Air Allergivenlig Filt & Vævklæber 16 kg
16 kg
Svarer til ca: 5 m2 overflade - Hjælp?

629 DKK

(Vejl. pris: 643 DKK , Spar 14 DKK - *alle priser er inkl. moms)

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Diesco Clean Air Allergivenlig Filt & Vævklæber 16 kg

Allergivenlig filt- & vævklæber fra den helt konserveringsmiddelfrie malingsserie Diesco Clean Air. Diesco fremstiller allergivenlige produkter og med denne brugsklare filt- og vævklæber kan du opklæbe glasvæv og glasfilt samt andre gængse vægbeklædninger og tapeter til indvendige vægge. Diesco Filt & Vævklæber er en populær klæber til områder i blandt andet erhvervsbyggeri i børn- og sundhedssektoren. Diesco Clean Air Filt- og vævklæber er let at arbejde med, har en høj klæbeevne og er lugtsvag. Derudover er Clean Air-produkterne også diffusionsåbne så væggene i huset kan ånde. 
Denne klæber/lim bruges sammen med helt almindelige filt- og vævtyper, og takket være den innovative produktion er Diesco Clean Air Filt- og Vævklæber helt fri for konserveringsmidler og derfor det rigtige valg til allergikere eller personer der tænker ekstra over indeklima og helbred. 

Fakta:
Allergivenlig
Konserveringsmiddelfri
Vævklæber
Bruges til:
Opsætning af filt og væv
Opsætning af tapet
Overflade:
Beton
Gipsplader
Puds - beton - mursten
Spartel
Tidligere malede overflader
 
Beskrivelse