Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark

Inspiration til din bolig

Din bolig fortjener det bedste! Hvad enten du er på udkig efter spartel, maling, tilbehør eller inspiration og farver, så er du kommet til det rette sted! Vi forsøger altid at hjælpe med alt fra professionel rådgivning til inspiration og farver.

Gør-det-selv, mængdeberegner og videoguides eller farver, fornyelse og trends? 

Du har nu to muligheder. Vil du gerne fordybe dig i sæsonens trends 2020, finde inspiration til fornyelse i din bolig eller vide hvordan farvers udtryk kan forandre sig? I givet fald, skal du klikke dig videre til "farver" nedenfor. Der kan du også læse mere om faldgruber, man bør forsøge at undgå, når man vælger farve. 

Er facts og mængdeberegner lidt mere din stil? Bare rolig, det har vi også! Vil du gerne kende den præcise mængde maling til dit gør-det-selv projekt? Eller måske du er på udkig efter gode råd til gør-det-selv i form af videoguides? Det kan også være, at du gerne vil kende alle de små fif til at påføre eksempelvis epoxy? I givet fald har vi samlet det hele ét sted. Her kan du fordybe dig i alt fra videoguides til gør-det-selv (og alt derimellem). 

Farver. fornyelse og trends

Gør-det-selv i boligen