Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Jotun Nonstop Grå 2,5 L
2,5 liter
Svarer til ca: 5 m2 overflade - Hjælp?

799 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt. Læs mere om vores status her.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering Dag-til-dag
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Jotun Nonstop Grå 2,5 L

NonStop bundmaling fra Jotun er et prisvindende selvpolerende antifouling, baseret på et system med en unik kombination af bindemidler.


Dette enestående produkt giver en meget god beskyttelse mod begroning og sikrer en aktiv overflade, der løbende fornyes og giver et rent skrog i hele sæsonen.


Antifouling kan males direkte oven på den gamle antifouling fra Jotun. Dog skal de sikres at den er i god stand, hvis man er tvivl kan overfladen forsegles med Vinyl Primer eller Antipest.


Hvis overfladen tidligere er behandlet med en anden ukendt antifouling, en hård antifouling, som f.eks Jotun Racing, eller har en beskadiget antifouling skal overflades afskrabes, vådslibes og forsegles på ny.


NB. Aluminiums skrog kan kun males med NonStop Grå/Hvid, NonStop Suspreme Hvid og Jotun Racing Grå/hvid


Der kan være farveforskellige ved forskellige batch. Bland indhold med forskellige batchnumre inden brug for at forebygge nuanceforskelle.Fakta:
Bundmaling til både
Bruges til:
Clipper I
Antipest
Epoxy Yacht HB
Under vandlinjen
Vinyl Primer
Overflade:
Aluminium
Glasfiber
Stål
Træ