Default Menu

Skal du også være med på eventyr indenfor onlinehandel af maling?

Job hos som farvehandler eller anden form for medarbejder hos Malgodt.dk.
Vi søger i øjeblikket ikke medarbejdere, men da vi har fart på og vækster hurtigt, så vil vi rigtig gerne høre fra dig - det kunne jo være det skulle være dig næste gang;-) .

Hvad forventer vi af dig?
At du i første omgang sender en ansøgning, hvis du mener du passer lige ind hos os ;-) . 

Hvad kan vi give dig? 
- unik mulighed for at arbejde med salg af maling i en virksomhed der vækster i et hårdt marked. 
- gode kollegaer der hjælper hinanden for at få opgaver løst
- mulighed for at præge din egen hverdag
- løn efter kvalifikationer
- mulighed for at komme helt tæt på onlinehandel og tage del heri
- blive en del af et succesfuldt team der brænder for de vi laver

Hvis du mener det er DIG vi søger, så send Kresten en ansøgning(kontaktinfo nederst på siden) - vi glæder os til at høre fra dig!Lynhistorie om Malgodt.dk
Malgodt.dk er en af Danmark's største onlineforhandlere af maling, spartel, træbeskyttelse og tilbehør til det private segment. Vi åbnede den første version af webshoppen i efteråret 2011, på samme tid med vores studier på Aarhus Universitet Herning.

De første år var vores arbejde med Malgodt.dk blot deltid, da vi havde studierne der skulle passes samtidigt. I 2014 gik Kresten fuld tid og i 2015 åbnede vi vores første fysiske butik i hjertet af Aarhus, og samme år startede Lars også fuld tid, da Kresten ikke alene kunne klare alle opgaver. 

I 2016 startede Rasmus som IT-ansvarlig. I 2017 flyttede vi til større lokaler i Aarhus og Birgitte startede som digital designer, mens Camilla startede for at få styr på den fysiske butik i Aarhus, samt hjælp til kundeservice. 
I 2018 åbnede vores afdeling i Rødovre hvor du møder Mette, Aleksandar og Kresten, der sammen sørger for vores kunder i butikken, og sørger for at pakke ordrer fra webshoppen. 

Nu, 2018, er vi i alt 3 i København og 5 i Aarhus.
 

Send din ansøgning til:
Kresten@malgodt.dk
Mrk. emnefeltet: "Ansøgning Rødovre"

Vi glæder os meget til at høre fra dig!