Check Fri fragt over 500,- Check Gebyrfri betaling Check 90 dages returret

Skal du også være med på eventyr indenfor onlinehandel af maling?

Du er landet lige præcis på den side hvor vi søger friske, energiske og søde medarbejdere, og måske er det noget for dig? 
Læs med her...

Lynhistorie om Malgodt.dk
Malgodt.dk er en af Danmark's største onlineforhandlere af maling, spartel, træbeskyttelse og tilbehør til det private segment. Vi åbnede den første version af webshoppen i efteråret 2011, samtidig med vores studier på Aarhus Universitet Herning. De første år var vores arbejde med Malgodt.dk blot deltid, da vi havde studierne der skulle passes samtidigt. I 2014 gik Kresten fuld tid og i 2015 åbnede vi vores første fysiske butik i hjertet af Aarhus, og samme år startede Lars også fuld tid, da Kresten ikke alene kunne klare alle opgaver. 
I 2016 startede Rasmus som IT-ansvarlig. I 2017 flyttede vi til større lokaler i Aarhus og Birgitte startede som grafiker SoMe-ansvarlig, mens Camilla startede for at få styr på den fysiske butik i Aarhus, samt hjælp til kundeservice. 

Hvorfor søger vi nu?
I 2018 åbnede vi ny afdeling i hovedstadsområdet(Rødovre) hvor vi har etableret stort lager med tilhørende butik. Herfra håndterer ind- og udgående varer, hjælper til i kundeservice fra webshoppen, samt sørger for at vores kunder kan komme og afhente sine ordrer hvis de ikke vil have dem tilsendt. 
Presset på butikken i Rødovre er blevet for stort og der må derfor flere hænder til, så vi kan fortsætte vores poitive udvikling. 

Hvem søger vi?
Malgodt.dk har brug for en energisk, udadvendt og hjælpsom medarbejder, der med sit gode humør kan hjælpe til i webshoppens kundeservice og besvare spørgsmål omkring fx. maling ol., betjene kunder i butikken, pakke ordrer til afhentning samt forsendelse. 
Da Malgodt.dk stadigvæk er en ung virksomhed med mange nye tiltag, vil du komme til at tage del i en hverdag med højt tempo og mange bolde i luften, men også en hverdag der er sjov og hvor der er plads til at tænke anderledes tanker. 
Du skal være uddannet farvehandler, maler eller tidligere have beskæftiget dig med maling. Du skal kunne yde den bedste service i verden i telefonen, i butikken og gerne via vores chat og kundeservice email. 

Tiltrædelse: Snarest muligt!
 

Send din ansøgning til:
Kresten@malgodt.dk
Mrk. emnefeltet: "Ansøgning Rødovre"

Vi glæder os meget til at høre fra dig!