Default Menu

Skal du også være med på eventyr indenfor onlinehandel af maling?

Job som farvehandler eller anden form for medarbejder hos Malgodt.dk.
Vi søger i øjeblikket en frisk medarbejder til vores afdeling i Rødovre. Vi har fart på og vækster hurtigt, så vi vil rigtig gerne høre fra dig, så hvis nedenstående lyder interessant for dig, så tag endelig fat i os. 

I vores afdeling i Rødovre er der fart på, hvorfor vi har brug for endnu en energisk, sød og serviceminded kollega til vores fantastiske team. Du skal enten være farvehandleruddannet eller arbejdet med maling tidligere, så du selvstændigt kan rådgive vores kunder i butikken og også gerne på chat, telefon og email. 
Dine arbejdsopgaver vil spænde vidt, da Malgodt.dk dagligt pakker og sender mange varer, vil du også komme til at håndtere varer bestilt fra webshoppen. Du vil derfor skulle kunne håndtere at arbejde i butikken samtidigt med, at der skal pakkes varer hurtigt og effektivt. Malgodt.dk er en arbejdsplads hvor der er plads til masser af sjov og ballade. Her er højt til loftet og der er masser af frihed, så længe du kan indgå i teamet og forstår at arbejdsopgaverne er vigtige, så er der (næsten) ingen grænser :-) . 

Hvad forventer vi af dig?
- At du tager ansvar og udfører dine arbejdsopgaver med rettidig omhu. 
- At du kan arbejde selvstændigt og tænke selv. 
- At du vil bidrage med godt humør.
- At du er klar til at hjælpe dine kollegaer når det brænder på. 

Hvad kan vi give dig? 
- unik mulighed for at arbejde med salg af maling i en virksomhed der vækster i et hårdt marked. 
- gode kollegaer der hjælper hinanden for at få opgaver løst
- mulighed for at præge din egen hverdag
- løn efter kvalifikationer
- mulighed for at komme helt tæt på onlinehandel og tage del heri
- blive en del af et succesfuldt team der brænder for det vi laver

Hvis du mener det er DIG vi søger, så send Mette en ansøgning(kontaktinfo nederst på siden) - vi glæder os til at høre fra dig!Lynhistorie om Malgodt.dk
Malgodt.dk er en af Danmark's største onlineforhandlere af maling, spartel, træbeskyttelse og tilbehør til det private segment. Vi åbnede den første version af webshoppen i efteråret 2011, på samme tid med vores studier på Aarhus Universitet Herning.

De første år var vores arbejde med Malgodt.dk blot deltid, da vi havde studierne der skulle passes samtidigt. I 2014 gik Kresten fuld tid og i 2015 åbnede vi vores første fysiske butik i hjertet af Aarhus, og samme år startede Lars også fuld tid, da Kresten ikke alene kunne klare alle opgaver. 

I 2016 startede Rasmus som IT-ansvarlig. I 2017 flyttede vi til større lokaler i Aarhus og Birgitte startede som digital designer, mens Camilla startede for at få styr på den fysiske butik i Aarhus, samt hjælp til kundeservice. 
I 2018 åbnede vores afdeling i Rødovre hvor du møder Mette, Aleksandar og Kresten, der sammen sørger for vores kunder i butikken, og sørger for at pakke ordrer fra webshoppen. 

Nu, 2018, er vi i alt 3 i København og 5 i Aarhus.
 

Send din ansøgning til:
mette@malgodt.dk
Mrk. emnefeltet: "Ansøgning Rødovre"

Vi glæder os meget til at høre fra dig!