Brug for hjælp?     42 618 618

Skal du også være med på eventyr indenfor onlinehandel af maling?

Butiksassistent til Malgodt.dk i Aarhus - 37 timer

Vil du arbejde i en spændende virksomhed i udvikling, hvor samarbejde og faglig sparring går hånd i hånd i en travl hverdag? Så er Malgodt.dk måske noget for dig!  

 Til vores butik i Aarhus, søger vi en proaktiv og udadvendt butiksassistent med interesse og kompetencer inden for detailhandel, malerbranchen, interiør, design eller lign. Udover et naturligt drive, er det vigtigt at du har en generel forståelse for rådgivende salg – det vil sige, salg hvor du matcher kundens behov med relevante produkter fra vores store sortiment. Det er en særlig fordel, hvis du har erfaring med arbejde i malerbranchen eller kender til de tekniske forskelle på maling – men ikke et krav. Vi vægter også højt at du har håndværksmæssig erfaring eller forståelse for håndværk. Du vil lære, hvordan vores produkter sælges til både bolig, nybyg og fornyelse samt det at drive en butik som et led i en omni-channel strategi, hvor butik og webshop komplimenterer hinanden. Du vil komme med på en rejse og lære hvordan det er at drive en moderne malerforretning med alt hvad det indebærer i et benhårdt marked, hvor vores strategiske initiativer og digitale profil sikrer os vækst.  
 
Eksempler på arbejdsopgaver

 • Rådgive og ekspedere kunder i butikken 
 • Være med til at sætte dit eget præg på butikkens visuelle identitet 
 • Bestille varer til butikken samt afhjælpe webshop med pakning af varer 
 • Rådgive kunder pr. telefon, chat og mail  
 • Udvælge relevant sortiment til butikken  
 • Lagerstyring  
 • Og meget mere, som du løbende bliver allokeret til ud fra interesse og kompetence 

 

Vi forestiller os at du 

 • er god til mennesker og kan sælge på en naturlig måde gennem rådgivende salg 

 • har gode formidlings- og kommunikationsevner på både dansk og engelsk, såvel mundtligt som skriftligt 

 • tager ansvar for den samlede kundeoplevelse, når kunder handler hos Malgodt 

 • har masser af gåpåmod og arbejder proaktivt  

 • kan arbejde selvstændigt, struktureret og ansvarsfuldt 

 • trives i et miljø hvor det kræves at du kan have mange bolde i luften  

 • Har erfaring med maling, håndværk eller noget i den branche. 

 

Hvad kan du forvente hos os?  

Vi tror på langsigtede relationer. Dette gælder både når vi ansætter nye kollegaer, men også når vi foretager rådgivende salg til vores kunder. Hos Malgodt.dk bliver du en del af en detailvirksomhed med to fysiske butikker og en stor webshop, hvor vi har en vision om at skabe rammerne for hvad en moderne farveforretning skal kunne i en digitalt forbundet verden. Vi er i dag 16 digitale ildsjæle og to sultne kontorhunde fordelt i Aarhus og Glostrup. Du får en fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, et uformelt arbejdsmiljø hvor vi har fokus på at gøre det nemmere for os selv og vores kunder, når de skal handle hos os.  

 Hvis du mener det er DIG vi søger, så send Camilla en ansøgning - vi glæder os til at høre fra dig!   Send din ansøgning til: 

[email protected] Mærk: Ansøgning Aarhus 
 
Vi glæder os meget til at høre fra dig! 

Var der ikke stillingen til dig? 

Søger vi ikke lige præcis det du har kompetencer inden for, så fortvivl ikke! Vi er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere, så du er MEGET velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning hvor du beskriver dig selv, hvad du er god til og hvilke arbejdsområder du bedst arbejder med. 
Mrk. emnefeltet: "Uopfordret ansøgning". Send din ansøgning til [email protected]
Vi glæder os til at høre fra dig!