Default Menu

Skal du også være med på eventyr indenfor onlinehandel af maling?

Farvehandler til butik og webshop i Rødovre.
Netop nu søger vi en frisk medarbejder til vores afdeling i Rødovre. Du skal være med til at varetage webshoppens ordrer, ekspedere kunder i den fysiske butik, samt rådgive webshoppens kunder på telefon, chat og email.
Vi er en ung frisk virksomhed med fart på, så vi forventer at du går til opgaverne med masser gåpåmod og at du kan arbejde selvstændigt. Du skal have flair for IT(ikke noget krav til specifikke systemer - det lærer du) og så skal du være struktureret og have et godt overblik og mange bolde i luften. 
Hos Malgodt.dk får du kollegaer der brænder for jobbet, så du kommer til at indgå i et team der har det sjovt samtidigt med at vi arbejder hårdt. 

Hvad forventer vi af dig?
- at du har erfaring med salg af maling(farvehandler eller maler)
- at du tør tage ansvar og give vores kunder den bedste oplevelse
- at du har stort overblik og kan håndtere mange opgaver samtidigt
- at du er klar på at pakke varer fra webshoppens salg, så de når frem til kunderne hurtigt og effektivt
- at du engagerer dig i dit arbejde og vil gå den ekstra mil for at få tingene til hænge sammen

Hvad kan vi give dig? 
- unik mulighed for at arbejde med salg af maling i en virksomhed der vækster i et hårdt marked. 
- gode kollegaer der hjælper hinanden for at få opgaver løst
- mulighed for at præge din egen hverdag
- løn efter kvalifikationer
- mulighed for at komme helt tæt på onlinehandel og tage del heri
- blive en del af et succesfuldt team der brænder for de vi laver

Hvis du mener det er DIG vi søger, så send Kresten en ansøgning(kontaktinfo nederst på siden) - vi glæder os til at høre fra dig!Lynhistorie om Malgodt.dk
Malgodt.dk er en af Danmark's største onlineforhandlere af maling, spartel, træbeskyttelse og tilbehør til det private segment. Vi åbnede den første version af webshoppen i efteråret 2011, på samme tid med vores studier på Aarhus Universitet Herning.

De første år var vores arbejde med Malgodt.dk blot deltid, da vi havde studierne der skulle passes samtidigt. I 2014 gik Kresten fuld tid og i 2015 åbnede vi vores første fysiske butik i hjertet af Aarhus, og samme år startede Lars også fuld tid, da Kresten ikke alene kunne klare alle opgaver. 

I 2016 startede Rasmus som IT-ansvarlig. I 2017 flyttede vi til større lokaler i Aarhus og Birgitte startede som digital designer, mens Camilla startede for at få styr på den fysiske butik i Aarhus, samt hjælp til kundeservice. 
I 2018 åbnede vores afdeling i Rødovre hvor du møder Mette og Kresten, der sammen sørger sørger for vores kunder i butikken, webshoppen og sørger for at pakke ordrer fra webshoppen. 

Nu, 2018, er vi i alt 2 i København og 5 i Aarhus.
 

Send din ansøgning til:
Kresten@malgodt.dk
Mrk. emnefeltet: "Ansøgning Rødovre"

Vi glæder os meget til at høre fra dig!