Default Menu

Levering

✔ Vi har dag-til-dag levering på bestillinger foretaget mandag-torsdag inden kl 12:30, på alle produkter hvor der står "dag til dag" under fragtinfo.

✔ Vi leverer gratis ved køb over 500 kr.

Vi har Danmarks hurtigste levering, og vi er hammerstolte af det! Du må endelig ikke blive skuffet, hvis vi allerede leverer din maling samme dag, som du bestiller. Uanset hvilken metode du har valgt til levering af dine varer, så er vi altid klar med hjælp hvis du har spørgsmål.

Levering

Kort fortalt ...

Sådan får du den hurtigste levering ...

Bemærk: Hvis du bestiller fra mere end én leverandør kan dine varer komme i mere end én leverance med fragtmand. Der er selvfølgelig stadig fri fragt ved alle ordrer over DKK. 500,- selvom der er valgt produkter fra mere end én leverandør.

OBS: Husk at det er en god idé at skrive hvor fragtmanden må stille dine varer hvis ikke du er hjemme, da de ellers tager leverancen tilbage til fragtcentralen, hvilket betyder ekstra leveringstid.

Hvis ikke du ønsker levering med fragtmand, kan du vælge at det sendes med Post Nord, hvor det så kommer til nærmeste posthus hvis ikke du er hjemme.

Du skal ikke bekymre dig om noget, vi tager os af alt logistikken.

*"Dag til dag" levering gælder ikke weekender og helligdage.