Brug for hjælp?     42 618 618

Hos Malgodt kan du vælge Levering eller Hent Selv

levering-afhenting-maling


Levering 

Vi har Danmarks hurtigste levering, og vi er hammerstolte af det! Du må endelig ikke blive skuffet, hvis vi allerede leverer din maling samme dag, som du bestiller.

Uanset hvilken metode du har valgt til levering af dine varer, så er vi altid klar med hjælp hvis du har spørgsmål. 

fri-leveringVi leverer gratis ved køb over 500 kr.

dag-til-dag-leveringVi har dag-til-dag levering på bestillinger foretaget mandag-torsdag inden kl 12:30 på alle produkter hvor der står "dag til dag" under fragtinfo. 

Bemærk: Hvis du bestiller fra mere end én leverandør vil dine varer komme i mere end én leverance med fragtmand. Der er selvfølgelig stadig fri fragt ved alle ordrer over DKK. 500,- selvom der er valgt produkter fra mere end én leverandør.

Du skal ikke bekymre dig om noget, vi tager os af alt logistikken.  
Se mere om fragt og levering på www.malgodt.dk/fragtinfo 
"Dag til dag" levering gælder ikke på helligdage.  

OBS: Husk at det er en god idé at skrive hvor fragtmanden må stille dine varer hvis ikke du er hjemme, da de ellers tager leverancen tilbage til fragtcentralen, hvilket betyder ekstra leveringstid.Hvis ikke du ønsker levering med fragtmand, kan du vælge at det sendes med Post Nord, hvor det så kommer til nærmeste posthus hvis ikke du er hjemme. Hvis du er i tvivl, skal du endelig ringe til os.


Hent selv

NB! Du skal bestille online her på Malgodt.dk inden afhentning.
Gælder kun for PP Professional Paint Produkter. Når du går til betaling kan du vælge mellem vores 18 afhentningsteder som vist på kortet nedenfor. Disse steder skal dog anses for at være et afhentningssteder, hvorfor spørgsmål om maling, behandling og bestilling skal rettes til os hos Malgodt og vi hjælper naturligvis hellere end gerne.

Du kan altså ikke købe malingen i et af disse afhentningssteder - kun på Malgodt.dk.

Du vil få besked via mail fra Malgodt.dk så snart din ordre er klar til afhentning.

Der vil oftest gå ca. 2 timer før din ordre er klar til afhentning - der kan forekomme længere leveringstid, men vi bestræber os altid på at behandle din ordre med det samme.

afhentning-18-steder

Hvis du ønsker at hente selv, kan du gøre dette alle hverdage mellem 06:30-17 i et af PP Professional Paint grossistcentre, som er anvist på kortet nedenfor.

returner-18-steder

Du kan returnere produkter fra PP Professional Paint kvit og frit gennem alle afhentningsstederne eller sende det til os med en fragtmand, hvis ikke det passer for dig at køre forbi et grossistcenter.

SE VENLIGST PÅ KORTET HVOR DU KAN AFHENTE/RETURNERE DIN BESTILLING FRA MALGODT.DK

Bemærk venligst, at du afhenter ved PP Professional paints grossistcentre, hvorfor der ikke kan købes maling disse steder. Al handel foregår via Malgodt.dk. 
Du vælger, hvor du vil afhente, når du er på betalingssiden.


Vis Afhentning hos Malgodt.dk på et større kort