Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark

Malgodt's butik i Aarhus C - Priserne i bund og service i top!

Besøg os i butikken på Frederiks Allé 111, Aarhus C - Samme priser som på nettet!

Kig ind i vores hyggelige og flotte farvehandel i Aarhus C, hvor vi står klar til at give dig de allerbedste råd og skarpe priser på alle malerprodukter til dit projekt.

Parkeringsmuligheder:
Hvis der er mere end du kan bære, så er det nemmeste at parkere på Frederiks Alle ud for 7/11 (ca. nr. 119). Hvis du ser på billedet er der en mørk blå streg, der er 4 gratis p-pladers. Her har vi mulighed for at køre varerne ud til din bil på en rullevogn og ellers er der ikke langt at bære dem :) Vær obs. på at der er betalingsparkering i gaderne bag.Der findes også gratis p-pladers på Jægergårdsgade ud for Gorms Pizza og Super Brugsen.

Levering:
Har du ikke en bil, eller har du bare travlt fortvivl ikke! Vi leverer gratis alle ordrer over 500 kr. hjem til din hoveddør når du bestiller over vores webshop.

Vi har også én af Danmarks største webshops med salg af maling og håndterer dagligt forsendelser af maling og tilbehør hjem til vores kunder i hele landet. Det skal du selvfølgelig ikke snydes for selvom du handler i vores fysiske butik - priserne er selvfølgelig de samme. 

Læs mere om levering her

Maling i Aarhus hos farvehandlen malgodt.dk. Her får du billig maling i ekstremt høj kvalitet

Hvem er Malgodt.dk?
Malgodt.dk er én af Danmarks største onlinebutikker med salg af maling. Vi har fysisk butik her i Aarhus, så hvis du søger en seriøs farvehandler der kan konkurrere på priserne, men give dig en ekstraordinær god service, så skal du besøge vores butik på Frederiks Allé 111. Her forhandler vi alle typer maling lige fra indendørsmaling, så som vægmaling, til træbeskyttelse - alt sammen i høj kvalitet, men til billige priser. Malgodt.dk er ikke en almindelig gammeldags farvehandel - i butikken får du inspiration og du kan i ro og mag sidde og vælge netop de farver du ønsker og hvis du vil have malingen med det samme, så toner vi den på stedet, så du kan komme hjem og i gang med dit malerprojekt. Her i byen er det ikke alle der har bil til at transportere malingen hjem med, og derfor kan du få os til at bringe dine varer ud for dig - det eneste du skal er, at købe for over 500 kr - så er udbringningen gratis. 

Uanset om du skal bruge vægmaling og træbeskyttelse i høj kvalitet eller billig maling til at shine lejligheden op med, så har vi det hele i butikken i Aarhus.
Kig forbi og vi er klar til at hjælpe dig.