Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Bordpladeolie Hvid 0,5 L
0,5 liter
Svarer til ca: 8 m2 overflade - Hjælp?

155 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Bordpladeolie Hvid 0,5 L

FAXE Bordpladeolie Hvid 0,5 L.: Dette produkt anvendes til grundbehandling af køkkenborde og møbler i dit hjem. FAXE Bordpladeolie Hvid skaber en vandafvisende og slidstærk overflade. Produktet er baseret på rene naturolier, og det findes i to varianter. Den ene er FAXE Bordpladeolie Hvid 0,5 L., som du finder her på siden. Den anden er FAXE Bordpladeolie Natur, som ligeledes er at finde i vores sortiment. Sidstnævnte giver en gylden overflade, imens FAXE Bordpladeolie Hvid giver en lys og hvidskuret overflade til dit træværk.   


Produktets effekt: FAXE Bordpladeolie Hvid giver en flot, hvidpigmenteret overflade på dine bordplader. Den hvidskurede overflade holder længe, og kræver kun et minimum af vedligeholdelse. 

Rækkeevne: 4-12 kvm. pr. liter afhængig af overflade

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad