Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Combicolor

159 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

* Påkrævede felter

159 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Combicolor

FAXE Combicolor 0,25 L.
Produktet er et jordfarvesystem, som går godt i spænd med samtlige FAXE-olie- og ludprodukter. FAXE Combicolor findes i mange forskellige nuancer, så du kan finde den, der er bedst egnet til dit trægulv. Det kan både anvendes til eg, ask, ahorn, fyr og gran. Dog må det kun anvendes på fyr og gran, hvis du har forud behandlet med FAXE Lud og FAXE Trærens.

Produktets effekt:
Produktet blandes med en FAXE-olie eller FAXE-lud. Blandingsforholdene er 250 ml. FAXE Combicolor og 2,5 liter FAXE-olie, hvis du blander sammen med olie. Til lud er blandingsforholdene 125 ml. combicolor med 2,5 liter lud. Hvis du bruger produktet sammen med lud, skal der altid efterbehandles med en olie for at få det bedste resultat. Her kan vores FAXE-olie med fordel anvendes. Produktet giver dit træ en flot selvvalgt farve, og derfor sætter produktet sine tydelige spor på din træoverflade.

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad