Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Køkkenbordsolie Drivtømmer Grå 0,75 L
3/4 liter
Svarer til ca: 8 m2 overflade - Hjælp?

175 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Køkkenbordsolie Drivtømmer Grå 0,75 L

FAXE Køkkenbordsolie Drivtømmer i Grå er en fødevaregodkendt køkkenbordsolie.
Dette effektive og praktiske produkt fra FAXE er ideelt til pleje og behandling af dit køkkenbord eller til træoverflader, som du ønsker at tilføre en grå tone. Køkkenbordsolien er baseret på rene naturolier, er fødevaregodkendt og nem at anvende.


Tip! Bemærk, at FAXE-olien findes i fire forskellige og flotte nuancer for at imødekomme din smag.
Produktets effekt:
FAXE Køkkenbordsolie i Drivtømmer Grå er særligt udviklet til nem grundbehandling, renovering og pleje af dine træoverflader. Træolien mætter træet, hvilket skaber en slidstærk og vandafvisende overflade. Da produktet er fødevaregodkendt, gør det olien særligt velegnet til køkkener og fødevareindustrien.
Produktet er herudover særligt rettet imod køkkenborde eller andre træoverflader, hvor der ønskes et drivtømmer-look i en grå nuance, da det indeholder farvepigment. Husk også, at FAXE Køkkenbordsolie kommer i 3 andre farver. 

Rækkeevne: 4-12 kvm. pr. liter afhængig af overflade

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad