Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Køkkenbordsolie Natur 0,75 L
3/4 liter
Svarer til ca: 8 m2 overflade - Hjælp?

175 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Køkkenbordsolie Natur 0,75 L

FAXE Køkkenbordsolie Natur - den fødevaregodkendte køkkenbordsolie: Det er altid en god idé at behandle sit køkkenbord med en kvalitetsolie. Denne køkkenbordsolie fra FAXE er særligt designet til formålet og efterlader din bordplade med en praktisk og vandafvisende overflade. Træolien er produceret med naturlige planteolier og understøtter træets naturlige farve med pigmenter.


Produktets effekt:
Dette produkt fra FAXE sørger for en vandafvisende og slidstærk bordplade i dit køkken. Produktet tilfører naturlige planteolier til træet, der mættes og herefter bliver modstandsdygtigt over for væske. Køkkenbordsolien er hertil fødevaregodkendt, hvilket gør den ideel til sit formål. Olien tilfører farvepigmenter, der komplementerer træets naturlige struktur og farve samt giver fornyet glød. 

Rækkeevne: 4-12 kvm. pr. liter afhængig af overflade

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad