Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Køkkenbordsolie Sort 0,75 L
3/4 liter
Svarer til ca: 8 m2 overflade - Hjælp?

175 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Køkkenbordsolie Sort 0,75 L

FAXE Køkkenbordsolie i sort er fødevaregodkendt og idéel til køkkenbordsplader: Med denne træolie fra FAXE får du et ideelt produkt til grundbehandling, pleje og renovering af dit køkkenbord. Olien skaber en slidstærk og vandafvisende overflade og supplerer med sort pigmentfarve for et smukt, mørkt resultat. En køkkenbordsolie, der er fødevaregodkendt, og som vil efterlade din træoverflade med et smukt resultat.


Produktets effektDenne træolie fra FAXE tilfører beskyttelse og nyt liv til din træoverflade. Plejende og naturlig planteolie mætter træet, hvilket skaber en vandafvisende effekt, der er praktisk og effektiv. Herudover tilfører dette produkt også en flot og mørk pigment til dit køkkenbord til, når du ønsker en mørk finish. 


Rækkeevne: 4-12 kvm. pr. liter afhængig af overflade.

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad