Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Panellud Hvid

209 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 15 m2 overflade - Hjælp?

* Påkrævede felter

209 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Panellud Hvid

FAXE Panellud: Unik beskyttelse mod gulning af lofter og paneler. Hold paneler og lofter hvide med denne hvidpigmenterede panellud, der neutraliserer garvesyren i dine trælofter og træpaneler. Dine paneler og lofter bliver så gode som nye. FAXE Panellud er fremstillet på naturlig olie og voks, som mætter og forsegler overfladen på dine paneler og lofter, så overfladen bliver nem at vedligeholde fremover. Derudover er der tilsat beskyttende UV-filter og antioxiderende middel for den bedst mulige beskyttelse af dit træværk.


Produktets effekt:
FAXE Panellud er det sikre valg, når du gerne vil passe ekstra godt på dine paneler og dine lofter. Et simpelt produkt med mange gode egenskaber. Du kan også med fordel tage et kig på vores FAXE Lud Original, der er et suverænt produkt til beskyttelse mod gulning af nåletræ.

Rækkeevne: 10-20 kvm. pr. liter afhængig af overflade

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad