Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Panellud Hvid Dækkende 4 L
4 liter
Svarer til ca: 15 m2 overflade - Hjælp?

649 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Panellud Hvid Dækkende 4 L

FAXE Panellud Hvid Dækkende 4 L.
Et formidabelt produkt fra FAXE til behandling og beskyttelse af dine lofter og paneler mod gulning. FAXE Panellud i Hvid har en dækkende effekt, der forsegler træoverfladen for at undgå gulning. Et mildt produkt, der virker effektivt i brug og sikrer nem vedligeholdelse fremover.
Brug dette ludprodukt til indendørs profil- og listelofter, når du ønsker en opfriskning af gulnet træ til et smukt og hvidskuret look. Virker til både ubehandlet lyst træ og tidligere lakeret træ.


Produktets effekt
FAXE Panellud Hvid Dækkende er en vandbaseret, mild lud, der neutraliserer garvesyren i det behandlede træ. Dette beskytter mod gulning, der ellers ses hos både paneler og lofter efter en rum tid.
Denne lud tilfører et beskyttende UV-filter, et antioxiderende middel samt naturolier og -voks til dit træ, hvilket skaber den mættende overflade. 

Rækkeevne: 10-20 kvm. pr. liter afhængig af overflade.

 
Beskrivelse