Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Plejeolie Hvid

165 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 70 m2 overflade - Hjælp?

* Påkrævede felter

165 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Plejeolie Hvid

FAXE Plejeolie Hvid: Dette produkt anvendes til pleje og renovering af olierede gulve, herunder trægulve. Brug det som førstegangspleje eller til løbende vedligehold af overflader, der tidligere er blevet behandlet med naturlige, hærdende olier. Produktet påføres med håndkraft på mindre overflader og med maskine på større overflader. Produktet hed tidligere FAXE Refreshing Oil Hvid, men det har nu skiftet navn til det danske FAXE Plejeolie Hvid. 


Produktets effekt: FAXE Plejeolie Hvid anvendes i forlængelse af rens med eksempelvis FAXE Vinylvask eller FAXE Trævask. Olien plejer dit træværk og behandler i dybden, så dine træoverflader bliver mere slidstærke og modstandsdygtige over for hverdagens slid og snavs. Det ydre resultat er et gulv, der får fornyet glød og en helt ny dybde med en smuk lys tone på overfladen.

Rækkeevne: 40-100 kvm. pr. liter afhængig af overflade

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad