Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Plejeolie Natur

155 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 70 m2 overflade - Hjælp?

* Påkrævede felter

155 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Plejeolie Natur

FAXE Plejeolie Natur: Dette produkt anvendes som førstegangspleje af gulve efter vask med eksempelvis FAXE Vinylvask eller FAXE Trævask. Det kan også bruges til løbende efterbehandling, når dit træværk trænger til lidt ekstra kærlighed. Brug olien som et beskyttende lag på nye gulve eller giv dine gamle gulve nyt liv med FAXE Plejeolie Natur, der tilfører en naturlig men effektiv behandling af dine gulve, så de fremstår som nye. Produktet hed tidligere FAXE Refreshing Oil Natur, men det har nu skiftet navn til det danske FAXE Plejeolie Natur.       


Produktets effekt:
FAXE Plejeolie Natur giver et slidstærkt gulv med en naturlig finish, der holder i mange år, og gamle, slidte gulve får ny dybde og glød. Samtidig plejer olien dit træværk, så det altid fremstår sundt, stærkt og modstandsdygtigt. 

Rækkeevne: 40-100 kvm. pr. liter afhængig af overflade

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad