Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Pletfjerner 0,2 L
0,2 liter

95 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Pletfjerner 0,2 L

FAXE Pletfjerner 0,2 L.: Dette produkt fjerner effektivt pletter på dine overflader af træ. Produktet kan bruges på både ubehandlet, sæbebehandlet, vokset og olieret træ. Det er et således godt allround-produkt til pletfjerning, der klarer både små og store pletter på dit træværk. FAXE Pletfjerner 0,2 L. indeholder ikke duftstoffer, opløsningsmidler eller pigmenter. 


Produktets effekt: FAXE Pletfjerner 0,2 L. fjerner skånsomt alle typer af pletter fra dit træværk. Pletfjerneren opløser blandt andet pletter med rødvin, fedt, blod, kaffe og te fra dine overflader af træ, og produktet er således en god hjælpende hånd i hverdagen, hvor der hurtigt kan komme pletter på træværket. Brug den på trægulve, paneler, døre eller på andre overflader af træ i dit hjem.   

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad