Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Stenpolish 1 L
1 liter

129 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Stenpolish 1 L

FAXE Stenpolish 1 L.: Dette produkt anvendes til forsegling af fliser og andre stenoverflader, og det kan bruges på de fleste hårde gulvbelægninger. Produktet bør kun anvendes indendørs på gulvfliser, og det er således ikke velegnet til brug på fliser udendørs, eksempelvis terrassefliser eller havegange. Brug FAXE Stenpolish på uglaserede, keramiske klinker, på fliser, på skifer, på marmor eller på natursten. Produktet kan også bruges til fyldning af porer inden fugning.  


Produktets effekt: FAXE Stenpolish er et akrylbaseret imprægneringsmiddel, der lægger en beskyttende hinde på dine fliser og andre indendørs stenoverflader. Produktet fremhæver stenenes farve og struktur, og giver en slidstærk overflade, der holder længe, såfremt du passer godt på den og sørger for løbende pleje og vedligeholdelse. Overfladen bliver glansfuld og stenen stærk at se på. 

Rækkeevne: 1-1,5 liter pr. 100 kvm. lag. 

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad