Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Stenrens 1 L
1 liter
Svarer til ca: 100 m2 overflade - Hjælp?

99 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Stenrens 1 L

FAXE stenrens 1 L.: Dette produkt fjerner aktivt snavs og eventuelle sæberester fra dine overflader af sten. Det er et stærkt grund vaskemiddel, som fjerner selv de mest genstridige pletter, så du får en ren og ensartet overflade, der er klar til ny behandling. Brug eksempelvis FAXE stenrens 1 L. på dine gulve, når de trænger til at blive vasket. Her kan ofte samle sig mange pletter, som heldigvis er nemme at fjerne med FAXE stenrens.   


Produktets effekt:
Brug FAXE stenrens på fliser, plastlaminat, terrazzo og vinyl, hvor produktet effektivt fjerner snavs og fedt samt gammel voks og polish. Brug produktet til rengøring før efterbehandling med eksempelvis FAXE stenpolish eller FAXE stenpleje, eller brug det som grundrengøring til ældre gulve sammen med skuremaskine eller vandsuger. Resultatet er en ren og klar overflade, der bliver bedre modtagelig over for ny behandling eller efterbehandling.

Rækkeevne: 100 kvm. pr. liter.

 
Beskrivelse Sikkerhedsdatablad