Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Stenvask 1L
1 liter

99 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Stenvask 1L

FAXE Stenvask 1 L.: Brug dette produkt til universalrengøring af overflader i køkken og bad. FAXE Stenvask 1 L. kan blandt andet benyttes til vask af fliser samt til overflader i vinyl, terrazzo, plastlaminat eller lignende materialer, der trænger til en mild men effektiv afrensning. Brug det som grundrengøring og husk løbende efterbehandling med de rette produkter. Så holder du dine fliser og andre overflader i sten rigtig flotte i mange år. Brug også FAXE Stenvask 1 L. til overflader i marmor samt til emaljerede badekar og lignende.  


Produktets effekt:
FAXE Stenvask 1 L. giver en professionel afrensning af skidt og snavs, så dine stenoverflader kommer til at fremstå rene og glatte. Produktet kan bruges til slutrengøring i nybyggeri forud for, at hjemmet tages i brug. Det kan også bruges til rengøring af ældre gulve. Her anbefaler vi, at du sammen med produktet bruger en skuremaskine samt en vandsuger for det bedste resultat. 

Rækkeevne: I sprayflaske 1 hættefuld til 2 liter vand. Ved normal afvaskning: 1/4 til 1/2 dl til 10 liter vand. 

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad