Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Træolie Hvid

189 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 8 m2 overflade - Hjælp?

* Påkrævede felter

189 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Træolie Hvid

FAXE Træolie i Hvid anvendes til oliering af ubehandlede eller ludbehandlede trægulve i lejligheder såvel som større boliger, men er også oplagt til træ på døre, møbler eller lignende. Produktet sikrer en afgørende overfladebeskyttelse samt et flot og slidstærkt resultat af mange typer trægulve.
Olien er baseret på forædlede plante- og træolier, hvilket giver træet en naturlig overflade, som tilmed er nem at vedligeholde efterfølgende. Olien i Hvid er særlig velegnet til at fremhæve og pleje trægulve i lyse nuancer, men bemærk også at Træolien fra Faxe kommer i flere varianter.
Vælg derfor dette produkt fra FAXE, når du skal efterbehandle nyligt afslebne og lyse parketgulv for et resultat, der holder i flere år fremover.
Rækkeevne: 4-12 kvm. pr. liter afhængig af overflade

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad