Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Træolie Natur

169 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 8 m2 overflade - Hjælp?

* Påkrævede felter

169 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Træolie Natur

FAXE Træolie Natur anvendes til oliering af ubehandlede eller ludbehandlede trægulve i lejligheder såvel som større boliger, men er også oplagt til døre, møbler eller lignende. Produktet er afgørende for nyligt afslebent gulv, da det sikrer overfladebeskyttelse, et flot look og et slidstærkt slutresultat flere år ud i fremtiden.
Træolien er baseret på forædlede plante- og træolier, hvilket giver træ en naturlig overflade, som tilmed er nem at vedligeholde bagefter. Olien i Natur er særlig velegnet til træ, hvor der ønskes at tilføre en gylden glød og en naturlig overflade og struktur. Bemærk dog at Træolien fra Faxe også kommer i varianten Hvid for et andet resultat.
Vælg derfor denne Træolie fra FAXE, når du skal efterbehandle nyligt afslebne og lyse parketgulv for et flot resultat, der holder i år fremover. 
Rækkeevne: 4-12 kvm. pr. liter afhængig af overflade

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad