Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Træsæbe Natur Spray 0,75 L
3/4 liter
Svarer til ca: 125 m2 overflade - Hjælp?

79 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Træsæbe Natur Spray 0,75 L

FAXE Træsæbe Natur - Spray 0,75 L.: Det kræver en særligt god træsæbe at vedligeholde dit træværk. FAXE Træsæbe Natur er nem at bruge takket være den smarte spray, og træsæben trænger hurtigt ind og gør dit træ modstandsdygtigt fra yderst til inderst. Brug denne træsæbe til mørke eller naturfarvede træsorter. Den kan også bruges på kork samt på diverse klinker.  


Produktets effekt: FAXE Træsæbe Natur på spray lægger en beskyttelse hinde på træets overflade. Resultatet bliver, en overflade der er afvisende over for snavs og spildte væsker. FAXE Træsæbe er derfor særligt god til behandling af bordplader eller gulve, hvor der ellers hurtigt kan komme pletter. Med FAXE Træsæbe Natur Spray som beskyttende lag er pletterne lige til at tørre hurtigt væk igen med en klud. 

Rækkeevne: 100-150 kvm. pr. liter

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad