Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

FAXE Vinylvask 1 L
1 liter
Svarer til ca: 75 m2 overflade - Hjælp?

89 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FAXE Vinylvask 1 L

FAXE Vinylvask 1 L.: Dette produkt er et plejende rengøringsmiddel til vask af overflader i vinyl, linoleum, kork og laminat. Det er derfor særligt egnet til vedligeholdelse af gulve og bordplader, hvor det skånsomt og effektivt fjerner snavs og pletter, så overfladen holdes ren og pæn i mange år fremover. Det sikrer dig det bedste udbytte af dit materiale, der typisk udsættes for lidt af hvert i dagligdagen - når I går og leger på gulvet, spiser ved bordet eller laver mad i køkkenet. Pas godt på dit hjem, og brug FAXE Vinylvask 1 L. til rengøring af dine overflader.   


Produktets effekt: 
FAXE Vinylvask 1 L. er et godt grundrengøringsmiddel at have tilgængeligt i dit hjem. Det er nemt at bruge, og det kan anvendes på alle overflader af laminat, kork, linoleum eller vinyl i din bolig. Det efterlader overfladerne rene og glatte og kræver ingen efterbehandling. 

Rækkeevne: 50-100 kvm. pr. liter afhængig af overflade. 

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad