Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark
Graco GX FF med Beholder

15,625 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Graco GX FF med Beholder

Graco GX FF med beholder er et lille transportabelt sprøjtemaleanlæg, der leverer en finish i høj kvalitet. Dette er et økonomisk fordelagtigt anlæg med en høj effektivitet, der kan påføre 5,6 liter maling i én arbejdsgang. Derved bliver du hurtigere færdig med opgaverne, og kan levere et meget professionelt resultat til dine kunder. Bestil dit Graco GX FF sprøjteanlæg hos Malgodt.dk, og få en nemmere og mere effektiv arbejdsdag.
Hvis du allerede kender de større sprøjteanlæg fra Graco, så ved du at disse anlæg er garant for kvalitet, og ikke mindst effektivitet. Graco GX FF er et anlæg til de mindre opgaver, der kan hæve produktiviteten i din hverdag, så du hurtigere bliver færdig med projekterne. Med dette anlæg opnår du en flot finish der ikke efterlader striber.
Det perfekte sprøjteanlæg til dig der ikke sprøjtemaler hver dag, men som har brug for at sprøjte engang imellem - fx. når du lige skal male et gammel listeloft med spærrende maling


 
Beskrivelse