Brug for hjælp?     42 618 618

Jotun farver

Jotuns farver er kendt både for deres fantastiske og meget brede farvespektrum. Og for at følge de seneste indretningstendenser tæt i deres farvenuancer og strukturer på malingen. Derfor er du altid sikker på, at du kan finde lige præcis den farvetone maling, der passer perfekt til din nye indretning – og at den holder sig frisk og præsentabel mange år ud i fremtiden. For Jotun er samtidig god kvalitet og holdbare resultater. Læs mere om Jotuns farve-univers, og se vores store udvalg af Jotun-farver hos Malgodt.dk efter produktoversigten. 

Jotun og i særdeleshed Jotun Lady er det oplagte førstevalg til dig, der ønsker at sende et klart signal om, at du kender og indretter dit hjem efter de seneste indretningstendenser. 

Her kommer vi hurtigt ned i detaljen. For når du skal vælge den rigtige farve til dine vægge, handler det i høj grad om, hvilket samspil du vil skabe mellem farven på væggen og på din indretning. Her kan moden diktere forskellige valg – enten at farverne hænger tone- eller nuancemæssigt sammen, eller spiller på kontrasterne. Eller strukturerne.
Du har naturligvis også dine egne personlige præferencer. Både til farvevalget, og den fornemmelse som farven på væggen skal skabe i rummet. Vægfarven er jo bagtæppet til både dit inventar og dit liv i dine stuer, værelser og andre rum som f.eks. badeværelse, køkken og soveværelse.

Jotun kommer hele farvepaletten rundt

Her tilbyder Jotun det absolut største udvalg af farvenuancer inden for alle de klassiske indretningsfarver. Derfor er du sikker på, at du altid finder den rigtige:

  • Grå maling – den klassiske, neutrale farve der fås i et utal af nuancer 

  • Blå maling – den mere herskabelige farve, der bruges alt for lidt i indretningen

  • Grøn maling – går lige så godt til stuen og køkkenet som til børneværelset

  • Rød maling – gør sig oftest bedst i de mere nedtonede nuancer, medmindre…

  • Lilla maling – er ligesom blå maling alt for sjældent brugt i indretningen

  • Sort maling – perfekt til at gøre store rum mindre, eller skabe kontraster med

  • Beige maling – det forsigtige og neutrale valg til dig, der ikke er til hvide vægge

  • Sandfarvet maling – et lige så forsigtigt og populært alternativ til hvide vægge

  • Pink maling – enten endnu et forsigtigt alternativ til hvidt, eller til dig der tør

Så som du kan se, er der masser af alternativer til den klassiske, ejendomsmæglervenlige hvide væg, som alt for mange af os aldrig er vokset fra. For alle farver gælder det, at der både er farvenuancer til de modige, til frontløberne og til de mere forsigtige – og til dem, som bare gerne vil være anderledes og skille sig ud fra mængden.

Køb Jotun farver hos Malgodt.dk

Hos Malgodt.dk finder du farver til alle de stilarter, du kan forestille dig – eller til den stilart, du selv har opfundet og hylder, fordi den passer til netop dig og din familie.
Vi kan levere lige præcis den farvetone, du drømmer om fra Jotuns store palet. Oftest med dag-til-dag-levering eller afhentning samme dag i vores butikker i Aarhus eller Rødovre.

Rul op, klik dig ind på din favoritfarve og bestil de helt rigtige Jotun farver i dag!