Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

2,7 L. Jotun Lady Minerals - 10246 Velvet

649 DKK

(Vejl. pris: 799 DKK , Spar 150 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

2,7 L. Jotun Lady Minerals - 10246 Velvet

Farven Velvet er en lækker dæmpet gul farve. Farven er lun og vil tilføre et friskt pust til indretningen. Farven er rundere i tonen end eksempelvis 11173 Humble Yellow eller 12081 Silky Yellow.  Farven Velvet skaber en super flot overflade og giver liv til din indretning uden at virke for dominerende. Farven er meget populær som endevæg i stuen og soveværelset


Vi anbefaler at du giver din Minerals-væg en omgang Lady Minerals Sealer, hvis du har planer om at male i rum hvor der er risiko for fugtpåvirkning eller ekstra slitage. Leder du efter flere fantastiske Lady Minerals farver? Du kan se alle farverne her.OBS: Vær opmærksom på, at vedhæftede billede er et udtryk for farven og dermed ikke den struktur, som Lady Minerals skaber. 

 
Beskrivelse