Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

2,7 L. Jotun Lady Minerals - 8118 Løvsal

649 DKK

(Vejl. pris: 799 DKK , Spar 150 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

2,7 L. Jotun Lady Minerals - 8118 Løvsal

Lady Minerals i Løvsal er en utrolig lækker og afdæmpet lys grøn nuance. Farven har gyldne undertoner, som bringer en fantastisk varme til farven. Strukturen, som Lady Minerals giver, supplerer farven Løvsal utrolig flot. Prøv denne farve i køkkenet, entreen eller i stuen. Løvsal er den perfekte farve, hvis du ønsker en dæmpet grøn nuance, som bringer ro og harmoni ind i boligen. 


Hvis du skal male vægge, hvor der er særlig risiko for fugtpåvirkning eller slitage, kan du med fordel efterbehandle med Lady Minerals Sealer, som sikrer en robust overflade, der kan aftørres. 


Vi har Danmarks største udvalg af Lady Minerals farver, og ønsker du farveinspiration i Lady Minerals kan du se alle farverne her.OBS: Vær opmærksom på, at vedhæftede billede er et udtryk for farven og dermed ikke den struktur, som Lady Minerals skaber. 

 
Beskrivelse