Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

2,7 L. Jotun Lady Pure Color - 10290 Soft Touch
2,7 liter
Svarer til ca: 9 m2 overflade - Hjælp?

499 DKK

(Vejl. pris: 599 DKK , Spar 100 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

2,7 L. Jotun Lady Pure Color - 10290 Soft Touch

Nu kan du få en super svag og afdæmpet ferskenfarve, der har et gråligt skær over sig uden det bliver dominerende. Vi har lige fået den helt nye Lady Pure Color 10290 Soft Touch og du kan skabe smukke og flotte overflader i dit hjem. Soft Touch er særligt populær til endevægge, hele rum eller flere overflader i samme rum samt super flot til karnapper. Soft Touch er en smule lysere og mindre rosa end farven Pure Color 10580 Soft Skin
Med Soft Touch i Lady Pure Color får du en supermat vægmaling, der samtidig er i så høj kvalitet at du uden problemer kan køre en fugtig klud over overfladen. Du kan skabe flotte kontraster til både mørke og lyse møbler, og skal du male større rum, kan du med fordel male Soft Touch sammen med 9918 Klassisk Hvit. 

Vi har Danmarks største udvalg af farver i Lady Pure Color. Lady Pure Color findes i mange nye, smukke farver og du kan se det store udvalg i Jotun Identity Farvekortet her.


Fakta:
Åndbar / difussionsåben
Bruges til indendørs
Glans 1
God kvalitet
Miljømærket
Perfekt til vægge
Super mat og eksklusivt look
Tåler rengøring
Tones alle farver
Bruges til:
Køkken
Stue
Vægge
Værelser
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Tapet - væv - filt
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad